Praktiske oplysninger ved leje af Musikgaarden

Der forefindes flagstang i gårdspladsen, som frit kan benyttes. Lejer sørger selv for at hejse og nedtage flaget.

Der er brændeovn i gildesalen, som skaber en dejlig hygge. Hvis lejer ønsker at gøre brug af denne, medbringes brænde hertil.

Den store have ved Musikgaarden kan benyttes af lejer til hygge og boldspil.

Der forefindes stor terrasse ved søen, hvor der kan hygges. Når vejret tillader det er der havemøbler sat ud.

Der forefindes borde og stole til 70 personer i festsalen. Der er i alt 9 ovale borde, som er henholdsvis 180 cm.(uden plade), 220 cm. Lange (med plade) og 106 cm brede. Derudover er der 2 stk. klapborde, som kan benyttes til buffet/ gavebord (60 x 180 cm.) sammen med en skænk, der altid står i lokalet.

Alt lyset i gildesalen kan dæmpes, så der altid kan skabes den rette stemning. Lejer medbringer selv de stearinlys der skal bruges til festen. Alt lyset styres fra køkkenet (ved indgang til salen) og sikringstavle forefindes i det lille depotrum.

Lejer medbringer selv håndklæder, sæbe og toiletpapir til toiletterne.Lejer medbringer selv viskestykker, karklude, stanniol, film og køkkenrulle mm. til køkkenet.

Der forefindes industriopvaskemaskine i køkkenet klar til brug.

I køkkenet er der kaffemaskine med 2 kander, elkedel, fryser, 2 køleskabe, mikrobølgeovn og et alm. Komfur.Med i lejen er alt service, skåle, fade, termokander osv., som skal bruges til festen.(der mangler ingenting)

Der forefindes ikke duge til bordene. Lejer sørger selv for det nødvendige til borddækningen (blomster, lys mm.)

Lejer må selv medbringe drikkevarer og sørger selv for af fjerne tom emballage. Affald fjernes også af lejer, men der er plads til én sort sæk med madaffald i Musikgaardens container.

Der er parkering lige ved døren til ca. 35 biler. Hvis der skønnes at blive fyldt op vil det være godt/bedst med en parkeringsvagt. I får udleveret oversigt over, hvordan bilerne parkeres mest hensigtsmæssigt.

Lydanlæg og det rigtige musik kan lejes for kr. 500,-

Slutrengøring kan købes for kr. 500,-
Hvis man ønsker slutrengøring skal salen afleveres med aftørrede borde, stolene lagt op på bordene. I køkkenet skal opvasken være klaret. Resten hører med under slutrengøringen.

Hvis lejer selv laver slutrengøring forefindes det nødvendige til dette.

Hvis Musikgaarden er ledig dagen før festen, kan man leje en halv dag for kr. 500,-

Ved ankomst bliver der udleveret nøgle, som lejer kan beholde indtil stedet afleveres igen (efter aftale)

Hvis der er yderligere spørgsmål, så ring endelig på 60 81 00 00. (Olav)

RIGTIG GOD FEST

x